23 sep, 2023
Info

Acties

ACTIES VOOR U, VOOR ONS

Peter de Schilder biedt u naast een aantrekkelijke voorjaars / zomerkorting, ook de "winterschilder korting" aan. Want schilderen doen wij het hele jaar door. Daarom bieden wij u nu in de donkere maanden een interessante korting aan. Neem contact met mij op en informeer naar die korting.

Indien uw huis ouder is dan 2 jaar dan betaalt u slechts 6% BTW in plaats van de gebruikelijke 19%. Tweemaal voordeel in één verfbeurt.

Toelichting "Laag btw-tarief schilderwerk!"

Tot 15 september 2009 gold voor schilder- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van tenminste 15 jaar oud het lage btw-tarief van 6%. Dit verlaagde btw-tarief is met ingang van die datum verder uitgebreid. Het is nu van toepassing op het schilder- en stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar.

Het verlaagde btw-tarief geldt voor het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond. Bepaalde voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een schilder of een stukadoor moet verrichten voordat wordt overgegaan tot het eigenlijke schilder- of stukadoorswerk vallen ook onder het verlaagde btw-tarief. Het verlaagde tarief is echter niet van toepassing als de werkzaamheden te ver afstaan van het eigenlijke schilder- of stukadoorswerk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbrengen van tegels of het plaatsen van een nieuwe wand alvorens met de schilder- of stukadoorswerkzaamheden begonnen kan worden.

Het lage btw-tarief van 6% geldt behalve voor schilder- en stukadoorswerk ook voor isolatie maatregelen aan een woning.

Designed by

© 2011 LvG